Over ons

Hoe het is begonnen

Nadat wij, Martijn en Paul, allebei al een aantal jaren ervaring hadden als SEO specialist, kwamen we elkaar in 2016 tegen bij Tribal. Samenwerkend aan verschillende gezamenlijke klanten, bleek al snel dat we een goede match waren op professioneel en persoonlijk vlak. Toch gingen we allebei onze eigen weg in 2017 als freelance SEO specialist.

De krachten bundelen

Het duurde niet lang meer voordat we besloten om weer samen te werken. We deelden een kantoor in Den Bosch om als vanouds te kunnen sparren. We vullen elkaar goed aan, want waar Paul sterk is in het analyseren, het neerzetten van een strategie en klantcontact, houdt Martijn zich graag meer op de achtergrond bezig met content en inhoudelijk advies. Eind 2021 realiseerden we ons dat we samen veel sterker zijn dan ieder voor zich en daarom besloten we om onze krachten te bundelen. De plannen werden gesmeed en begin 2022 was het dan zover: SearchGeeks was geboren! 

Wij zijn SearchGeeks

Met SearchGeeks begeleiden we bedrijven naar SEO succes met als doel om beter gevonden te worden in de organische zoekresultaten. We geloven in een persoonlijke, gestructureerde aanpak en heldere adviezen. Een aanpak die je van freelancers gewend bent, maar met de aanwezige kennis en ervaring die je bij een groot bureau vindt. De kennis die nodig is om jouw website naar het volgende SEO level te krijgen. Strategische begeleiding nodig of volledige ontzorging op het gebied van SEO? Wij staan klaar om voor jou aan de slag te gaan!

Martijn van den Berg

martijn@searchgeeks.nlLinkedIn

Ik ben het creatieve brein van SearchGeeks en ik houd me vooral bezig met het inhoudelijke werk voor klanten. Ik heb de focus op content en test voortdurend de nieuwste inzichten op het gebied van SEO.  

Paul Verboven

paul@searchgeeks.nlLinkedIn

Technische analyses, zoekwoordanalyses, linkanalyses.. als het woord analyse erin zit dan zit je bij mij zeker goed. Ik zoek alles tot op de bodem uit, zorg voor gestructureerde rapportages en communiceer de strategische SEO adviezen op een duidelijke manier richting klanten.

Heb je nog
vragen?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem contact met ons op.