Diensten

1. Content creatie & optimalisatie

Jouw websitebezoekers houden niet alleen van goede content, Google ook! Wij weten wat belangrijk is als het gaat om het schrijven van krachtige SEO-teksten. Teksten die niet alleen geschreven zijn om een webpagina goed te laten ranken in Google, maar die ook aanslaan bij de bezoekers. Wij ontwikkelen de teksten of begeleiden jouw team bij het schrijven en optimaliseren van de teksten. Jij hebt de keuze bij SearchGeeks en wij zorgen voor het beste resultaat.

2. Linkbuilding & autoriteit

Links naar je website helpen zoekmachines te begrijpen dat jouw website het verdient om goed te ranken in zoekmachines. Wij zorgen voor relevante links naar jouw website en verhogen zo de online autoriteit ofwel de waarde van jouw website voor zoekmachines. Dit maakt het mogelijk om te kunnen ranken op de gewenste zoektermen. En wij houden je uiteraard op de hoogte van de resultaten.

3. Technische optimalisatie

Om goed opgenomen te kunnen worden in de zoekresultaten is het belangrijk dat de zoekmachine jouw website goed kan begrijpen en openen. SearchGeeks weet precies wat belangrijk is op technisch gebied en legt jouw website op de pijnbank om mogelijke pijnpunten op te sporen en op te lossen. Je krijgt van ons heldere SEO-adviezen en we begeleiden je op weg naar een technisch goed werkende website.