Het SearchGeeks stappenplan

1. Matchmaking met SearchGeeks

In het matchmaking-gesprek leren we elkaar kennen, brengen we de huidige SEO-situatie en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden en voorwaarden voor een duurzame samenwerking. Is er een goede match? Dan volgt de SEO Kickstart Scan.

2. De SEO Kickstart Scan

De SEO Kickstart Scan (€ 950,-) is het startpunt van onze samenwerking. Een op maat gemaakt, helder adviesrapport met een concreet actieplan. We beoordelen de huidige staat van SEO binnen jouw organisatie en we onderzoeken waar de kansen liggen om nog betere resultaten te halen. Op basis van SEO Kickstart Scan stellen we een aantal praktische aanbevelingen op voor een succesvolle implementatie van de SEO-strategie.

3. Een vliegende start

Na goedkeuring van de SEO-startanalyse gaan we van start met een kick-off meeting om de samenwerking vlot van start te laten gaan. We introduceren je in onze werkprocessen, bepalen de rapportagemethoden en spreken feedbackmomenten af voor evaluatie. We gaan snel aan de slag met de eerste werkzaamheden. Sit back, relax and enjoy the SEO ride.